Κάλαντα στον Σεβασμιώματο

Εορταστική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στο Επισκοπείο στη Σπάρτη, όταν μαθητές και μαθήτριες  του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιωάννη Δημόπουλο και τους καθηγητές Άγγελο Μπέντη, Κώστα Γιαξόγλου και Άννα Ρηγοπούλου, έψαλλαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, υπό την συνοδεία οργάνων, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συνεχάρη παιδιά και εκπαιδευτικούς, για την εξαιρετική παρουσία τους. Στην συνέχεια, στα πατρικά λόγια αγάπης του, επισήμανε την αξία της ενάρετης ζωής και της σωστής εκπαίδευσης, ώστε οι νέοι μας να βρουν τον δρόμο τους σε μία εποχή αποπροσανατολισμού και σύγχυσης, ενώ ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία, χαρά και πρόοδο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο να μοιράζει τα ημερολόγια 2023 της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που είναι αφιερωμένα στο νέο Άγιο της Εκκλησίας μας εθνοϊερομάρτυρα Ανανία Λαμπάρδη Μητροπολίτη Λακεδαιμονίας, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα.

Πηγή: http://www.immspartis.gr/